Polední menu - Po. až Pá. / 11:00 - 15:00 | Rozvozy poledního menu
O saloonu Týdenní menu Jídelní lístek Nápojový lístek Fotogalerie Akce hody posvícení Kontakty Hosté Historie

DOPORUČUJEME: Svijany 450 čepujeme z tanku. O víkendu 23. – 25.9.2016 STEAKOVÉ HODY

Domácí vepřové hody / od Pá. xx.xx. do Ne. xx.xx.

JAKO APERITIV – SLIVOVICE
doporučuje devět z deseti doktorů !!!
  30,-
PŘEDKRMY
Škvarky se sádlem a cibulí, pečivo   40,-
 100g Domácí tlačenka, pečivo   40,-
POLÉVKA
Vesnická prdelačka   30,-
 Ovarová   30,-
MINUTKY
200g Panenka na směsi koření podávaná se studenými omáčkami
170,-
300g Krkovice s restovanými žampiony a  fazolkami
190,-
200 g  Kotlet s kostí podávaný se šunkou a vejcem                                 130,-
200g Krkovička s medovo hořčicovou omáčkou
150,-
200g Vepřový řízek na sádle s kyselou okurkou
110,-
1000g  Pečené koleno, hořčice, křen, pečivo               190,-
HOTOVKY
150g Krkovička na rozmarýnu špikovaná česnekem
  70,-
150g Zabíjačkový guláš
  70,-
150g Ovárek s vejmrdou, smetanovým křenem a hořčicí podávaný s pečivem   70,-
150g
Pomalu pečený bůček
  65,-
1 ks
Domácí jelítko
  40,-
150g Pečený jitrnicový prejt
 40,-
150g Smažená vepřová játra, tatarka  65,-
1 ks
Domácí jitrnice
  40,-
150g Moravský vrabec ,zelím
  70,-
Talíř zabíjačkových specialit, pečivo
( ½ jelita, jitrnicový prejt, 100 g ovar, 100 g pečený bůček, křen, hořčice, pečivo )
95,-
PŘÍLOHY
Houskové knedlíky, bramborový knedlík
  20,-
 Vařené brambory, chlupaté knedlíky  25,-
Šťouchné brambory
  30,-
Domácí bramboráčky   30,-
Americké brambory, česnekové brambory
  30,-
Hranolky
  35,-
Dušené zelí bílé   15,-
Pečivo   10,-

PŘEJEME   VÁM   DOBROU   CHUŤ